0%

Wat is STUUPSPORT?

Wat is STUUPSPORT?

STUUPSPORT is dé organisatie voor al uw schaats- en sportevenementen.

De drijvende kracht achter STUUPSPORT is Ida Janssen. Zij is in 2013 begonnen met STUUPSPORT vanuit enthousiasme voor alles wat met schaatsen, sport en evenementen te maken heeft. Ze is al vele jaren actief als schaatscoach en zit al geruime tijd in de organisatie van een groot internationaal sportevenement. Haar creatieve brein staat nooit stil. Altijd zijn er nieuwe ideeën. Ze is als geen ander in staat om uw evenement, feest, bedrijfsuitje of sportles tot een succes te maken. Het STUUPSPORT team is uitermate professioneel. 

Specialiteit van STUUPSPORT zijn de Schaatspret lessen. Deze unieke schaatslessen zijn gericht op kinderen van 3-9 jaar. STUUPSPORT is de enige organisatie in Thialf die kinderen al op zo'n jonge leeftijd bekend maakt met het ijs. De persoonlijke aandacht, het plezier en de unieke werkwijze maken de Schaatspret lessen tot een fenomeen. De Schaatspret lessen draaien nu voor het vierde seizoen. Het enthousiasme bij de kinderen is groot en dat is fantastisch om te zien.

STUUPsport is in de winter vooral bezig met schaatsen. In het zomerseizoen behoren skeeleren, mountainbiken en sportreizen tot ons vaste programma. Naast het vaste programma zijn er allerlei mogelijkheden voor programma's en evenementen op maat. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

{page_name}